Tahmazoğlu, mezun olduğu lisede öğrencilere aşure ikram etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, mezun olduğu Atatürk Anadolu Lisesi'nde Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'la birlikte öğrencilere aşure ikram etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2012 16:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Atatürk Anadolu Lisesi bahçesine kurulan aşure standında öğretmen ve öğrencilere aşure ikramı yapan Başkan Tahmazoğlu, belediye olarak Muharrem ayı nedeniyle bir ay boyunca günde 6 bin kişiye aşure ikramı yaptıklarını ifade etti. Tahmazoğlu, "Mezun olduğum Atatürk Anadolu Lisesi'nde, Kilis'te kalan Suriyeli sığınmacılara yardım getiren Bursa Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'la birlikte öğrencilerimize aşure ikramı yapıyoruz. Muharrem ayı boyunca 150 bin kişiye aşure ikramı planlamıştık ama sayımız 175 bine çıktı." dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise "Bizimde Bursa ve dışında aşure programlarımız oluyor. Bulgaristan ve Kosova'da aşure dağıttık. Şimdi bu vesileyle Gaziantep de Şahinbey'de aşure dağıtmış oluyoruz. Buradan herkese sevgi, barış ve huzur dolu günler diliyoruz. Allah kabul etsin." dedi.

Başkan Tahmazoğlu, aşure ikramı sonrasında Başkan Dündar'la birlikte sokak sağlıklaştırma çalışması ve yaşayan müze gümrük hanı gezerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber