Kayseri Genç Girişimciler Derneği kuruldu

Kayseri Genç Girişimciler Derneği kuruldu. Dernek Başkanı Mehmet Gülsoy, düzenlediği basın toplantısıyla kuruluştan bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2012 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri Genç Girişimçiler Derneği Başkanı Mehmet Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Hilton Otel'de basın toplantısı düzenledi. Katılımın yoğun olduğu basın toplantısında derneğin kuruluşundan bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Gülsoy, amaçlarının her biri kendi sektöründe lider üye iş adamlarını tek bir çatıda toplayarak seslerini daha yükseğe duyurmak olduğunu söyledi.

Gülsoy, girişimcilerin bakış açılarının geliştirilmesi, profesyonel işletmecilik anlayışının kazandırılması, sosyal etkinliklerle yaşam motivasyonun arttırılarak iş hayatını ihmal etmeksizin günlük yaşam döngüsüne zaman ayrılmasının temel hedefleri arasında olduğuna dikkat çekti.

Kayseri Genç Girişimciler Derneği'nin farklı olarak yapacağı eğitim ve kültür organizasyonlarıyla üyelerini bilgilendireceklerini belirten Gülsoy, şöyle konuştu: ?Etkin piyasa, yaşam koşullarına hakim işletme, birey olmalarına katkı sağlamanın yanı sıra, henüz yolun başında olan Genç Girişimcilere kendilerine vizyon yaratacak ve öz güven duygularını ortaya çıkaracak ortamların sağlanması yol haritamızın önemli durakları arasındadır. Şehrin yönetim ve gelişmesine katkıda bulunurken, giderek ülke genelinde hepimizi ilgilendiren kararların doğrulanmasında ve uygulanmasında etken olmak vazgeçilmez ilkelerimiz arasında yer almaktadır. Neticede bir bütün olarak toplumun sosyal ve iktisadi gelişimi için Kayseri Genç Girişimciler Derneği, mevcut ve gelecekteki girişimcilere bir ışık yakarak, bilgi ? birikim ve tecrübe paylaşımlarıyla sinerji yaratan bölgesinde önemli bir ekonomik ve sosyal güç halinde şehrimizin adına yakışır güçlü bir yapı olacaktır. Bu yapı, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne, bayrağına vatandaşlık ve gönül bağı ile bağlı, ufku geniş, girişimcilik ruhunu benimseyen, yeniliklere açık olan herkese kapısını açmıştır.?

Kayseri Genç Girişimciler Derneği'nin, hiçbir siyasal eksenin ön ya da arka bahçesi olmadığını ve hiçbir kurum ya da kuruluşun uzantısı da olmayacağının altını çizen Başkan Gülsoy, ?Bir yerlerden talimat alan bir oluşum değil, yöneten, sevk eden, değiştiren, karşı çıkan, gerektiğinde destekleyen, güçlü, dinamik, profesyonel bakış ve amatör heyecanla toplumsal sorumluluklarını yerine getiren bir sivil toplum kuruluşudur? dedi. ?Gün yüzüne çıkmamış fikirlerin büyüklüğü bilinmez? sözü ile yola çıktıklarının belirten Gülsoy, derneğin stratejik plan ve programlarını açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber