Kaymakamın desteğiyle tedavi oldu

Araban ilçesinde yaşayan Mahmut Erdal Gülmüş, eski Araban Kaymakamı Emre Nebioğlu'nun yardımıyla bağımlılıktan kurtuldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2012 11:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uzun yıllar alkol ve madde bağımlısı olan Gülmüş, tayini Erzincan'ın Üzümlü ilçesine çıkan eski Araban Kaymakamı Nebioğlu'ndan tedavi olmak için yardım istedi. Kaymakam Nebioğlu, Gülmüş ile bir süre sohbet ettikten sonra kendisine maddi destek vererek Adana'da tedavi olmasını sağladı.

Tedavi olarak ilçeye dönen Gülmüş, yaptığı açıklamada, ailesi ve arkadaşlarıyla bağımlılıktan kurtulmuş bir şekilde mutlu bir hayat sürdüğünü söyledi.

Daha önce defalarca bağımlılıktan kurtulmaya çalıştığını ancak başaramadığını ifade eden Gülmüş, "En son Kaymakamımız Emre Nebioğlu'nu ziyaret ettim ve bağımlılıktan kurtulmak için tedavi görmek istediğimi söyledim. Kendisi benimle bir süre sohbet etti ve tedavim için maddi destek sağlayıp beni Adana'ya gönderdi" dedi.

Gülmüş, tedavisinde istekli olduğu için başarı sağlandığını ve geçici olarak taburcu olarak ilçesine döndüğünü belirtti.

Bağımlıların isterlerse kendisi gibi tedavi olarak sağlıklı hayatlarına yeniden dönebileceğini aktaran Gülmüş, tedavisine destek veren babası Vakkas, annesi Emine, eski Araban Kaymakamı Emre Nebioğlu, yeni Araban Kaymakamı Hamza Türkmen ve Araban Adliyesi'ndeki savcı ve hakimler ile doktorlarına teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber