Emanet araçla kaza geçiren gençler ağır yaralandı

Aydın-İzmir Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında biri ağır üç kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2012 09:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Oldukça süratli olduğu belirtilen otomobil takla atınca içinde bulunan 3 kişi kaldırıma ve yol kenarına savruldu. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaza sabaha karşı saat 03.30 sıralarında Aydın-İzmir Bulvarı Vali Konağı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Şükrü Y., arkadaşları Hüsyein S. ve Bülent k. ile başka bir arkadaşının kendisine emanet bıraktığı otomobiller gezintiye çıktı. Aydın istikametinden İzmir istikametinde seyir halinde olan Şükrü Y. yönetimindeki 09 EA 101 plakalı araç Eskidörtyol Kavaşğı'ndan geçtiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek Vali Konağı girişinin demir bariyerlerine çarptı. Ardından refüje çarpan otomobil takla attı. Bu sırada otomobilden fırlayarak yol kenarına savrulan 3 kişi 112 Acil Servis Ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Kazadan sonra takla atan otomobilden yükselen son ses müzik, polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kesilebildi. Kaza yerinde bulunan bir tabanca polis merkezine teslim edilirken, aracın İrfan O. İsimli bir şahsa ait olduğu belirtildi. Bir işi dolayısıyla Batman'da bulunduğunu ve satılık olan aracını arkadaşı Şükrü Y.'ye emanet bıraktığını belirten İrfan O. kazayı polislerden öğrendiğini ve olayla ilgili bilgisinin olmadığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber