Üniversite personeline, 2 bin 158 liralık promosyon

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 00:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

EGE ÜNİVERSİTESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA

1- Sözleşme 01.01.2013 tarihinden 31.12.2015 tarihine kadar olmak üzere 3 yıl sürelidir.

2- Banka, kurum personelinin maaş hesabından Şube, Bireysel İnternet Şube, Çağrı Merkezi ve Banka ATM/BTM' leri aracılığıyla yapacağı havale işlemlerinden ve Bireysel İnternet Şube, Çağrı Merkezi ve Banka ATM/BTM' leri aracılığıyla yapacağı EFT işlemlerinden ücret almayacaktır. Kurum personelinin maaş hesabından hesap işletim ücreti alınmayacaktır.

3- Kurum personelinin yazılı başvurusu ve talebi üzerine verilecek Axess kredi kartlarından ve ek kartlarından ücret alınmayacaktır (Wings, Fish, Carrefour Axess ve Banka tarafından çıkartılacak yeni kartlar hariç). Banka şubelerinden personelin maaş çekmek ve bu maddede sayılan işlemler dışında yapacağı (veya vekil sıfatıyla yaptıracağı) bankacılık işlemleri bu hükümden müstesnadır.

4- Banka her personel için vadesiz maaş hesabı açacaktır. Ayrıca Bankaca her bir kurum personeline, ATM ve POS cihazlarında hesapla ilgili işlem yapabilmelerini teminen Banka kartı (Neokart) verilecektir.

5- Banka, personelin maaş ödemelerini her ayın 15.nci günün başladığı gece saat 00.01'den itibaren personel hesaplarına aktararak hesap sahibi personelin kullanımına hazır hale getirir.

6- Banka, Promosyon bedeli olarak Personele kişi başına 2.158.00 TL (İkibinyüzellisekiz TL) ödeyecektir. Ödeme Ocak 2013 maaşıyla birlikte yapılacaktır.

7- Banka, sözleşme imzalanmasından sonra Kurum'a açıktan veya naklen ataması yapılan (naklen geldiği kurumda promosyon almadığını belgelemesi durumunda) ve ücretsiz izinden dönen personellerin promosyonlarını, geriye kalan süre hesap edilerek orantılı olarak, göreve başladığı tarihi izleyen aybaşında peşin olarak defaten ödeyecektir. Sözleşme imzalanmasından sonra herhangi bir nedenle kurum ile ilişiği kalmayan personelden promosyon ücreti iadesi istenmeyecektir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber