Başkan Güzelbey, HÜRSİAD heyetini ağırladı

HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlker Hasırcı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'i makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 17:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarette Başkan Asım Güzelbey, HÜRSİAD'ın Gaziantep için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Sanayici ve iş adamları için önemli projeler yapıyorsunuz. Onlara yurt dışı için yol gösterici bir politika izliyorsunuz. Bu kentimiz için önemli bir kazanç. Çalışmalarını takdirle izliyorum. Özellikle TUSKON'un açılımları ve işadamlarına yönelik yapmış olduğu programları beğenerek takip ediyor ve zaman buldukça katılıyorum.? dedi.

HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlker Hasırcı ise, bir sivil toplum kuruluşu olarak kentte yapılacak güzel projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Hasırcı, dernek olarak iş adamlarının önünü açmak için arayış ve çalışmalarının devam ettiğini, bu kategoriye tüm Gaziantepli işadamlarının girdiğini kaydetti. Hasırcı, ?Sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra resmi kurum ve kuruluşların el ele vererek Gaziantep adına ortaya güzel işler çıkarmak ortak amacımız. Özellikle turizm ve kültürümüze çok ciddi sahip çıktınız, çok güzel çalışmalara imza attınız. Eskiden misafirimiz geldiğinde götürecek gezdirecek yer bulamazdık, şimdi müzelerimiz, kültür yolu tarihi ipek yolu gün yüzüne çıktı.? diye konuştu.

Ziyaretin sonunda İlker Hasırcı, Güzelbey'e çini tabak hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber