Karaman Bilgievi'nden köy okuluna yardım

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projelerinden Karaman Bilgievi ve Kurs Merkezi'nin öğrencileri, köy okulundaki akranlarına yardım eli uzattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 20:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı, Bilgievleri ve Kurs Merkezleri Sorumlusu Sezgin Tüfekçi ile Karaman Bilgievi öğretmenleri ve öğrencileri, Beyağaç'ın Uzunoluk köyü 23 Nisan İlköğretim Okulu'nu ziyarette etti. Burada önceden belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Ayrıca okulun ihtiyacı olan bilgisayar, yazıcı, kırtasiye malzemeleri, gıda, kitap, önlük, kıyafet gibi ihtiyaçlar temin edildi. Ziyarete Beyağaç Kaymakamı Soner Özer ve Belediye Başkanı Mustafa Akçay da katılarak destek verdi.

Karaman Bilgievi ve Kurs Merkezi'ndeki öğrenciler ve onların velilerinin büyük ilgi ve beğenisiyle karşılanan projenin ihtiyacı olan insanlara yardımda bulunma, paylaşma, manevi ve kültürel değerlere sahip çıkma, öğrencilerin köy okulundaki eğitim şartlarını görmeleri amacıyla da ayrı bir önem taşıdığı belirtildi. Köy halkı da misafirlerine çeşitli ikramlarda bulundu. Öğrenciler ise sohbet ederek ve şarkılar söyleyerek ziyarete renk kattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber