Trabzon Sebze ve Meyveciler Hali için yeni yer aranıyor

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şehre sosyal donatı ve çağdaş altyapısıyla yeni bir toptancılar hali kazandırmak için yer arayışlarının devam ettiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2012 17:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Sebze ve Meyveciler Hali'ni ziyaret ederek esnafın sorun ve isteklerini dinledi. Esnaf ziyaretinin ardından Sebze Meyve Komisyoncular Derneği'ne geçen Gümrükçüoğlu, Dernek Başkanı Mustafa Şılbır ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Şılbır, zaman zaman görüştükleri Başkan Gümrükçüoğlu'na hal esnafının ve halin altyapı sorunlarını aktardıklarını kaydederek, "Başkanımız, hali ziyaret ederek sorunları yerinde görmek istedi. Bizlerle her zaman yakından ilgilenen ve sorunlarımızı dinleyen ve çözüm üretme noktasında bizlerin yanında olan Başkanımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Belediye Başkan Gümrükçüoğlu da hal esnafımızın yürüttüğü hizmetin önemli ve temel hizmetlerden biri olduğunun altını çizerek, "Burada sizler bir nevi kamu hizmeti yapıyorsunuz. Belediye olarak gücümüz nispetinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hal esnafımıza katkı sunmaya gayret göstereceğiz. Ziyaretimizde bizlere iletilen eksiklikleri gücümüz nispetinde çözümlemek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Başkan Gümrükçüoğu, Trabzon'a sosyal donatı ve çağdaş altyapısıyla yeni bir toptancılar hali kazandırmak için yer arayışlarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber