Babası, oğlunu kaldığı evde boğazı kesilmiş olarak buldu

Manisa'da bir fabrikada işçi olarak çalışan Ertan Çetinkaya (33), kaldığı evde boğazı kesilmiş halde babası tarafından bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2012 18:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mutlu Mahallesi, 3606 Sokak, No: 12'deki apartmanın dördüncü katında oturan Çetinkaya işe gitmeyince, işyeri yetkilileri telefon etti. Ertan'a ulaşamayan yetkililer, bu defa babası Ramazan Çetinkaya'yı aradı. Çamlıça köyünde oturan baba Çetinkaya, oğluna bakmak için evine gitti. İçeriye girdiğinde, boğazı kesilmiş oğlu Ertan'ın cansız bedeniyle karşılaştı ve hemen polise bildirdi. Fenalık geçiren Çetinkaya'ya, olay gerine gelen sağlık ekibi müdahale etti.

Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin de cinayetin işlendiği evde incelemede bulundu. Çetin, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı ve konu hakkında açıklama yapma yetkisi olmadığını söyledi.

Ramazan Çetinkaya içeriye girdiğinde, elektrikli sobanın yandığı ve televizyonun açık olduğu öğrenildi. Boğazı kesilerek öldürülen Ertan Çetinkaya'nın, evde tek başına kaldığı ve bekar olduğu belirtildi. Çetinkaya'nın cesedi, savcının yaptığı incelemenin ardından Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber