Valilik personelinden kan bağışı

Türk Kızılayı Batı Karadeniz Bölge Kan Merkezi'nin kan ihtiyacını karşılamak üzere başlattığı kan bağışı kampanyasına Valilik çalışanları da destek verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2012 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kan bağışı kampanyası hakkında bilgiler veren Dr. Hakan Bahadır Bozkurt, "Türk Kızılayı Batı Karadeniz Bölge Kan Merkezi olarak Bolu Valiliği çalışanlarına yönelik kan bağışı kampanyası gerçekleştiriyoruz. Valilik personelinden gönüllü kişilerin kontrollerini yaptıktan sonra bağışlarını alıyoruz. Valilik personelinin duyarlılığından dolayı çok mutluyuz." dedi.

Bolu Valiliği'nde başlayan kan bağışı kampanyasında kan veren Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin de afetler sonrasında ilk olarak insanların yardımına koşan önemli bir kuruluş olan Türk Kızılayı'na tüm vatandaşların kan vererek destek olması gerektiğini belirtti.

Görevli doktorlar tarafından muayene edilen ve gerekli evrakları doldurarak bir ünite kan bağışı yapan Valilik Özel Kalem Müdür Vekili Uğur Günaydın da, "Bütün sağlıklı bireylerin kan bağışında bulunmaları hayati önem taşımaktadır. Çeşitli sağlık sorunları nedeniyle kana ihtiyacı olanların yeniden sağlığına kavuşmalarında bu bağışlar hayati önem arz ediyor." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber