Eskişehir Valisi'nden teşekkür mesajı

Trafik kazasında yaralanan ve hastaneden taburcu olduktan sonra tedavisi evde devam Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, teşekkür mesajı yayımladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2012 13:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mesajında, geçtiğimiz hafta resmi görüşmelerde bulunmak için gittiği Ankara'dan dönüşte, talihsiz bir trafik kazası geçirdiklerini belirten Vali Koçdemir, kazanın hemen sonrasında 112 Acil Servis ekiplerinin hızlı ve yerinde müdahalesi, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Devlet Hastanesi'nin yönetici, doktor, hemşire ve personeline verdikleri ileri düzey sağlık hizmeti için teşekkür etti.

Tedavi sürecinde telefon eden, mesaj gönderen, dilek ve dualarıyla acılarını paylaşan dostlarını, iyileşme gücüne güç kattığının altını çizen Vali Koçdemir, mesajında, şu görüşlere yer verdi: "Tahammül, kabul ve tevekkül derecemizi yükselttiler. Hepsine, gönülden şükranlarımızı sunarız. Zor günümüzde kenetlenerek büyük ve muhkem bir aile olduğumuzu bir kez daha ispatlayan çalışma arkadaşlarımızla birlikte Şenel Çakır kardeşimizin şehit olmasının derin üzüntüsü içindeyiz. Şehit kardeşimize bir kez daha Allah'tan rahmet, sevgili eşi ile sevdiklerine başsağlığı ve sabır dileriz. Adını yaşatmak ve bu elim kazanın hayırlı düzenlemelere vesile olması için gayret sarf edeceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber