Çöplükte bebeği bulan işçilere altın

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, çöpe atılmış bebeği bulan iki temizlik işçisi ve çöp kamyonu sürücüsünü tebrik etti ve bebek adına altın taktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2012 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Ercan Tatı, temizlik işçileri Akın Karaman, Orhan Sever ile çöp kamyonu sürücüsü Hakkı Özcan'ı makamında ağırladı. Önceki gün Dumlupınar Mahallesinde 86 sokak ile 82 sokak arasındaki köşede sabah saat 08.00'de çöp konteynerinde doğduğu gibi atılan bebeği fark eden Akın Karaman ile Orhan Sever'den olayı dinleyen Başkan Tatı, şöyle konuştu: ?Sizleri dikkatinizden ve duyarlılığınızdan dolayı kutluyorum. Sabahın erken saatinde kulaklarınız soğuktan dolayı kapalı iken hava bu kadar soğuk iken ve kamyonun sesine rağmen bu çocuğu duymanız fark etmeniz bu çocuğu hayata bağladı. Benim başkan olduğum ilçede bunun olması sizlerin sayesinde olması bizlerin de gurur duymasını sağladı. Bir kez daha hassasiyetinizden ve dikkatinizden dolayı sizlere teşekkür ederim ve tabiî ki böyle şeylerin hediyesi olmaz ama arkadaşlarımızla uygun gördük sizlere birer çeyrek altın. Bu altını bebeğimiz adına takıyoruz?

Öte yandan bebeğin Buca Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları Hastanesi'nde bakımı sürüyor. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber