Zehirlendiğini fark şahıs 112 arayarak hayatını kurtardı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ikamet eden kamyon şoförü Ufuk Yavaş, evde tek başına olduğu sırada televizyon karşısında uykuya daldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2012 23:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir süre sonra uyanan genç adam sobadan sızan karbonmonoksit gazına maruz kaldığını fark etti. Ufuk Yavaş cep telefonundan 112 Acil Servisi aradı. Sağlık ekipleri eve gelerek Yavaş'ı hastaneye kaldırdı.

Olay Kavaklık Mahallesi Çayır Sokak No 94'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, uzun yol şoförlüğü yapan Ufuk Yavaş (38) televizyonun karşısında ki çekyata uzandı. Bu sırada uykuya dalan genç adamın ailesi de ev yoktu. Bir süre sonra uyanan genç adam nefes almakta zorlandığını fark etti. Evin içinde ki dumanları gören Ufuk Yavaş, cep telefonundan 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Nefes almakta zorlanan Ufuk Yavaş evinin kapısına kadar süründü. Ambulansın gelmesiyle olayı fark eden Ufuk Yavaş'ın komşuları sağlık görevlilerine yardımcı oldu. Ambulansa alınan Ufuk Yavaş Özel Anadolu Hastanesine kaldırıldı. Özel hastane, doktorumuz yok diyerek hastayı kabul etmedi. Bunun üzerine ambulans hastayı Ereğli Devlet Hastanesine götürdü.

Olay yerine gelen polisler ise evde başka birinin olup olmadığını kontrol etti. Ufuk Yavaş'ın komşuları polislere kendisinin 3 çocuk babası olduğunu ve ailesinin evde olmadığını söyledi. Evi iyice kontrol eden polisler daha sonra olay yerinden ayrıldı. Hastaneye kaldırılan Ufuk Yavaş'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bu nedenle müşehade altında kalacağı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber