23 Aralık 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 23 Aralık 2012 00:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Menemen'de ''Demokrasi ve Laiklik Yürüyüşü''ne, Hamsi Festivali'ne ve Buca Belediyesi Yörük Ali Efe Parkı'nın açılışına katılacak.

- Kılıçdaroğlu, daha sonra İstanbul'a geçerek Bostancı Gösteri Merkezi'nde Sanatçılar Girişimi Buluşması'na iştirak edecek.

2- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli Hızlı Tren Projesi'nin ilk adımı olan Bursa-Yenişehir hattının temel atma törenine katılacak.

3- Mısır'da anayasa referandumunun 2'nci aşamasının sonuçları ve kamuoyundaki yankıları takip edilecek.

4- Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son derbisinde Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Galatasaray'ı konuk edecek.

- Ligde Sivasspor-Sanica Boru Elazığspor, Gaziantepspor-Mersin İdmanyurdu, Bursaspor-Gençlerbirliği ile Medical Park Antalyaspor-Eskişehirspor maçları yapılacak.

AA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Bursa Yüksek Hızlı Tren yolu temel atma törenine katılacak. (13.00)

Menemen'de Asteğmen Kubilay'ın şehit edilişinin yıldönümü. Anma törenlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. (09.30)

Karadeniz Federasyonu tarafından 5. geleneksel hamsi şöleni düzenlenecek. (12.30)

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Balıkesirli sanayicilere ödül verecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Balıkesir Sanayi Odası (BSO) tarafından düzenlenen ödül törenine katılmak üzere yarın Balıkesir'e geliyor.

Balıkesir Sanayi Odası tarafından 23 Aralık Pazar günü Organize Sanayi Bölgesi'ndeki oda binasında düzenlenecek olan ödül töreninin onur konuğu TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu olacak. Saat 14.00'te başlayacak ödül töreninde 2011 yılı için yüksek düzeyde vergi ödeyen, ihracat yapan ve Türkiye'nin 1000 büyük sanayi kuruluşu içinde yer alan üyeler ödüllendirilecek.

Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta maçlarına Sivasspor-S.B. Elazığspor, Gaziantepspor-Mersin İY, Bursaspor-Gençlerbirliği, MP Antalyaspor-Eskişehirspor, Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (13.00/16.00/19.00)

Cihan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber