Çambaşı Kayak Merkezi Ordulular'ın akınına uğruyor

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde yapımı devam eden Çambaşı Kayak Merkezi karın tadını çıkarmak isteyenlerin mekanı oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2012 21:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde yapımı devam eden Çambaşı Kayak Merkezi karın tadını çıkarmak isteyenlerin mekanı oldu. Kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı kayak merkezinde haftasonunu fırsata çevirmek isteyen sivil toplum kuruluşları da yaptıkları etkinliklerle kayak merkezinde renkli görüntüler oluşturdu.

Yapılan etkinliğe Ordu Bisiklet Safari Grubu, Ordu Kayak Kulübü, Ordu Üniversitesi Kayak Kulübü katıldı. Ordu Bisiklet Safari Grubunun Çambaşı kayak merkezinde yaptığı bisiklet gösterileri izleyenlere ve etkinliğe katılanlara güzel anlar yaşattı. Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, kayak merkezinde STK'ların bu tür etkinlerinin yaygınlaşması ve Çambaşında düzenlenmesi, Ordulu bisikletçiler ve kayak spor kulübü ile düzenlenen etkinliğe ilgilinin yoğun oluşu bizi memnun etti. Kayak merkezine vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve giderek artan talepleri bölgemiz turizm açısından son derece önemlidir dedi. Yokuşdibi Belediye Başkanımız Yener Kaya'da Ordu Çambaşı yolunun 24 saat açık olacağını ve bu tür etkinlik düzenlemek isteyenlere destek olacaklarını söyledi.

Sezon hazırlık çalışmaları sırasında alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan Çambaşı Kayak Merkezi'nde karın keyfini çıkarmak isteyenlere kayak malzemeleri Kabadüz Kaymakamlığı tarafından açılan idari bina tarafından sağlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber