Kadınhanı Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri İtalya'ya gidiyor

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde eğitim veren Kadınhanı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrencileri, ?Programlama Dili' eğitimi için Hayatboyu Öğrenme Programı kapsamında İtalya'ya gidecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2012 17:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadınhanı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümü'nde öğrenim gören 7 öğrenci Programlama Dili alanında eğitim almak için bir ay İtalya'da staj yapacak.

Avrupa Birliği Bakanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP) Leonardo da Vinci Hareketlilik projeleri kapsamında Kadınhanı Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri İtalya'ya gidecek. Beyşehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından hazırlanan ?2012-1-TR1-LEO01-37570? numaralı ?C Sharp Programlama ve Bilgi ve Becerilerinin Geliştirilmesi isimli proje teklifi, 2261 proje teklifi arasından Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından desteklenmeye değer bulundu.

Kadınhanı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Müdürü Adnan Melih Erdoğan, projenin ortaklarından biri olduklarını dile getirdi. Okul öğrencilerinin staj çalışmalarını tarihinde ilk kez yurt dışında yapacağını anlatan Okul Müdürü Erdoğan, ?Proje kapsamında okulumuzun Bilişim Teknolojileri Bölümü'nden 7 öğrencimiz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Fatih Duruer refakatinde İtalya'da 1 ay staj yapacak.? dedi.

Öğrencilerinin 14 Nisan'da İtalya'ya gideceğini anlatan Okul Müdürü Erdoğan, bir aylık sürede ülkedeki önemli firmalarda staj eğitimlerini alacaklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber