Birecik'te çok amaçlı konferans salonu hizmete girdi

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Ayşe-Faruk Pınarbaşı Ticaret Meslek Lisesi'nde çok amaçlı konferans salonunun açılışı Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi tarafından gerçekleşti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Ayşe-Faruk Pınarbaşı Ticaret Meslek Lisesi'nde çok amaçlı konferans salonunun açılışı Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi tarafından gerçekleşti.

Açılış programına Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özçelik, tüm okul müdürleri ve okulun öğretmenleri katıldı.

Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, eğitim alanında yapılan tüm güzelliklerin arkasında olduklarını belirterek, "Ticaret meslek lisesinde açılan bu çok amaçlı konferans salonunda emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özçelik, Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Eroğlu, okul aile birliği üyelerine ve okul çalışanlara çok teşekkür ediyorum? dedi. Okul Müdürü Mehmet Eroğlu ise açılış programına katılan başta İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özçelik ve tüm okul müdürlerine teşekkür etti. Program, açılışa katılan davetlilere yapılan ikram ile son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber