Cinayet şüphelisi olay yerine gelince yakalandı

Denizli'nin Tavas İlçesi'nde, dövülüp, başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlenen Yankayış'ın katil şüphelisi olarak, düşürdüğü cep telefonunu aramak için olay yerine gelen arkadaşı 34 yaşındaki Yusuf P., jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uzman çavuş olarak görev yaptığı askeriyeden 5 yıl önce istifa eden Bahri Yankayış, zaman zaman birlikte hayvan ve saman alım satımı yaptığı Yusuf P. ile dün gece bir gazinoya eğlenmeye gitti. Gece boyunca eğlenen iki arkadaş, bugün saat 04.00 sıralarında gazinodan evlerine gitmek üzere otomobille yola çıktı. Tavas'a bağlı Yukarıboğaz Köyü, Deliktaş mevkiine geldikledinde, bekar olan iki arkadaş arasında iddiaya göre, borç-alacak yüzünden otomobilde tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine, yoldan geçerken görenler durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, köye 2 kilometre uzaklıkta, yol kenarında Yankayış'ın cesedini buldu. Dövülüp, başına sert bir cisimle vurulduğu belirlenen Yankayış'ın cesedi, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

OLAY YERİNE GELİNCE YAKALANDI

Soruşturma sürerken, jandarma, düşürdüğü cep telefonunu aramak için olay yerine gelen Yusuf P.'yi şüpheli olarak gözaltına aldı. Yusuf P., jandarmadaki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyip, "Gazino dönüşü otomobilde kavga ettik. Daha sonra kendisini köye yakın bir yerde bıraktık. Ben öldürmedim" dedi. Şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber