Üç aydır kayıp olan üniversite öğrencisinin cesedi morgda bulundu

Antalya'da eylül ayında kaybolan üniversite öğrencisi Uğur Bal'ın (29) hayatını kaybettiği, cesedinin ise 3 aydır morgda tutulduğu ortaya çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 14:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bal'ın cesedinin Kemer'de denizde bulunduğu belirtilirken, aylardır oğullarını arayan aile ise yetkililere dava açmaya hazırlanıyor.

Bursa'da yaşayan Uğur Bal, bu yıl girdiği üniversite sınavında Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü'nü kazandı. 28 Ağustos'ta Antalya'ya gelen Bal, üniversiteye kaydını yaptırıp, Kepez ilçesi Kültür Mahallesi'ndeki bir pansiyona yerleşti. Bir süre burada kalan Bal, son olarak 14 Eylül'de telefonla anne ve ablasıyla görüştü. Bu tarihten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Bal'ı aramak için baba Mustafa Bal (57) Bursa polisine başvurdu. Baba Bal, buradaki girişimlerinden bir sonuç alamayınca Antalya'ya giderek savcılığa kayıp başvurusunda bulundu. Güvenlik kamerası görüntülerinden 18 Eylül'de kaldığı otelden çıkış yaptığı tespit edilen Uğur Bal'ın, bir daha geri dönmediği belirlendi.

Baba Mustafa Bal, aradan günler geçmesine rağmen izine rastlayamadığı oğlunu Antalya'nın tüm ilçelerini dolaşarak aradı. Fakat tüm çabalarına rağmen hiçbir ipucu bulamadı. Önceki gün Bal ailesinin Bursa'daki evine Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki bir cesedin, Uğur Bal'a ait olabileceği haberi geldi. Hemen yola çıkan baba Mustafa Bal ve akrabaları, Antalya'ya gelerek morgdaki cesedi teşhis etti. Uğur Bal'a ait olan cesedin 19 Eylül'de Kemer ilçesinde denizde bulunduğu, 3 aydır morgda bekletildiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber