Adıyaman'da eski hayvan pazarı yıkıldı

Adıyaman'da yeni canlı hayvan pazarının hizmete girmesinin ardından eski hayvan pazarındaki binanı yıkımı gerçekleştirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kapalı spor salonunun doğusunda yıllarca canlı hayvan pazarı olarak kullanılan mevkiide bulunan bina hem belediyeye ait soğuk hava deposu hem de veteriner müdürlüğü olarak kullanılıyordu.

Konu ile ilgili belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şehrimize önemli bir Canlı Hayvan Pazarı kazandırdık. Gerçekleştirmiş olduğumuz güzel hizmetlerimize bir yenisini daha ekledik. Eski hayvan pazarı hem sağlıksız, hem de dar bir alana sahipti. Hayvan satışı noktasında yerin elverişsiz olması dolayısıyla zorluklar yaşanıyordu. Söz konusu olumsuzlukları göz önünde bulundurarak, kentimizin yeni bir hayvan pazarına acil ihtiyaç olduğunu düşündük. Bu düşünceyle yola çıkarak güzel bir pazar kurduk. Yeni mezarlık civarında inşa ettiğimiz hayvan pazarımız hem daha geniş alana sahip, hem de daha çok güzel. Bu pazarımızın tamamlanmasıyla birlikte eski pazarımızın bir fonksiyonu kalmadı. Burada bulunan eski binamızı da bugün yıkımını yaptık. Burada daha güzel hizmetlerin verilebilmesi için imkânlarımız ölçüsünde çaba sarf edeceğiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber