Telekom, TSO üyelerine iletişim, danışmanlık hizmeti verecek

Türk Telekom Yozgat İl Müdürlüğü ile Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) arasında oda üyelerinin kullanacağı elektronik haberleşme hizmetlerinin sağlanmasını kapsayan iş birliği protokolü imzalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 20:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen imza törenine TSO Başkanı Metin Özışık, Türk Telekom Yozgat İl Müdürü Yusuf Kaplan ve TSO Yönetim Kurulu üyeleri ve personeli katıldı. İmzalanan işbirliği protokolü ile Türk Telekom, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin kullanmayı planladığı elektronik haberleşme hizmetlerine yönelik bütün bilgi ve iletişim hizmetlerinin danışmanlığını bedelsiz olarak yapacak. Ayrıca talep edilmesi halinde bu hizmetlerin projesini hazırlayarak teklif sunma, teklifin kabul edilmesi halinde projeleri tesis etme, yönetme ve işletme hizmetlerinin Türk Telekom'dan alınması ile Türk Telekom'un vermeye yetkili olduğu her türlü elektronik haberleşme hizmetinin sunulmasını kapsıyor. Protokolle projeye yönelik teknik açıdan mümkün olan en kısa zamanda bilgi verilmesi, planlanması, talep edilen konularda talebin en doğru şekilde karşılanması ve buna yönelik faaliyetlerin yürütülmesi sağlanacak.

Türk Telekom İl Müdürü Yusuf Kaplan, yaptığı konuşmada, bir ilin sosyo-ekonomik gelişmişliği ile sektörlerin dışarıya açılımı, iş verimlerini artırmaları için iletişim ve bilgi teknolojilerinin çok önemli olduğunu söyledi. Kaplan, "Yozgat'ta değer katmak için çok yoğun çaba harcayan Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm haberleşme sistemleri bize emanet. Türk Telekom olarak değerli odamıza her türlü iletişim hizmetini ve katkıyı sunmaktan mutluluk duyacağız." dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık da teknoloji alanında yapılacak yatırımların kendileri için büyük önem taşıdığını ve gelecekte ticarette iletişim teknolojilerinin etkisinin çok büyük olacağını belirterek, bu alanda doğru işbirlikleri kurulması gerektiğini ifade etti.

Özışık, "İmzalanan işbirliği protokolü ile üyelerimizin iletişim ve bilgi teknolojileri konusunda var olan veya oluşacak sorunlarını Türk Telekom ile yaptığımız bu anlaşma sayesinde çözeceğiz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber