Cinayet zanlısı 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Kastamonu'da kıraathanede çıkan kavgada 25 yaşındaki Mehmet Civek'i bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan üç kişiden Fatih Bekiroğlu, 25 yıl ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 23:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, 2011 yılının Kasım ayında Kastamonu'nun Honsalar Mahallesi Kalekapısı Caddesi'nde bir kıraathanede meydana geldi. İddialara göre, Fatih Bekiroğlu (22), arkadaşları Ferhat Bekiroğlu ve Kenan C. ile kıraathaneye gelerek taşkınlık yaptı. Taşkınlık çıkaranları uyaran kıraathane sahibi Mehmet Civek ile Fatih Bekiroğlu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın giderek büyümesi üzerine Fatih Bekiroğlu, yanında bulundurduğu bıçağı çıkartarak, kıraathane sahibi Mehmet Civek'in kalbinin üzerine sapladı. Ağır yaralanan Mehmet Civek, kıraathanede bulunanlar tarafından özel araçla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne getirilse de, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay sonrası kaçan şüpheli Fatih Bekiroğlu ile arkadaşları Ferhat Bekiroğlu ve Kenan C., Kastamonu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Fatih Bekiroğlu ile birlikte Ferhat Bekiroğlu ve Kenan C., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaklaşık olarak 1 yıldır cezaevinde tutuklu olarak bulunan sanıklar, son kez Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı.

Fatih Bekiroğlu, mahkemede cinayeti işlediğini kabul ederek, ?Çok pişmanım. Kesinlikle öldürmek niyetinde değildim? dedi. Bunun üzerine diğer sanıklar 1 yıl tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılırken, Fatih Bekiroğlu ise 25 yıl ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber