Sakarya'nın rüya projesine müteahitlerden destek

Sakarya Müteahhitler Birliği'nden, Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ?Rüya Proje? olarak adlandırdığı ve Sakarya Nehrinin rekreasyonunu kapsayan Sakarya Park projesine destek geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 08:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya Müteahhitler Birliği yönetim kurulu adına Başkan Kadir Savaş, Şehrin tüm bölgelerinin ilçelerinde özel ve şehre zenginlik katacak ciddi projelere ihtiyacı olduğunun altını çizerek, çeşitli kültür komplekslerine ihtiyaç duyulduğunu hatırlattı. Sportif alanlarda da şehrin başarısı olduğunun altını çizen Başkan Kadir Savaş, ?Bugünün yatırımları geleceğe yatırım demektir? dedi.

Savaş, ?Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun ?Rüya Proje? olarak adlandırdığı Sakarya Parkın İlk etabı 120 dönümden oluştuğu, yürüyüş yolları, piknik alanları, kafeterya, restoran, park ve spor alanları, amfi sinema, tiyatro, otopark gibi sosyal donatı alanları yer aldığını gördük. 2013 yılının ilk ayında ihalesini gerçekleştirilecek bu proje gibi projelerin şehre büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Rüya proje şehrin geleceği açısından da çok önemli. Şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber