Gonca'nın katili bulunamadı

Konya'nın Seydişehir ilçesi Gökhüyük köyünde bir düğün sırasında geldiği tahmin edilen kurşunla ölen 12 yaşındaki Gonca'nın katili bulunamadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 11:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Jandarma ekiplerinin 3 ay önce balistik incelemeye gönderdiği silahlardan sonuç gelmediği için katilin kim olduğunun bilinmediği öne sürülüyor.

Olay, 22 Ağustos 2012 tarihinde Seydişehir ilçesi Gökhüyük köyünde meydana gelmişti. İlköğretim 6. sınıf öğrencisi Gonca Yaman, evlerinin önünde oynarken bayıldı. Ailesi tarafından ilçe devlet hastanesine kaldırılan 12 yaşındaki Yaman'ın kafasına bir kurşun isabet ettiği çekilen filmle belirlendi. Bunun üzerine Yaman, ambulans helikopterle hemen Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada doktorların incelemesi sonucu kurşun çıkarılırsa Gonca Yaman'ın ölme ihtimalinin yüksek olduğu kanısına varıldı. 20 gündür beynindeki kurşunla hayatına devam eden Gonca Yaman, 12 Eylül sabahı hayatını kaybetti.

3 AYI GEÇTİ BALİSTİKTEN SONUÇ GELMEDİ

Jandarma ekipleri Gonca Yaman hastanede tedavi görürken araştırmalara başladı. O gün Gonca'nın evine yakın bir yerde düğün olduğu ve konvoyda silah seslerinin geldiğini öğrenen jandarma ekipleri düğün sahibi ile görüşerek kamera kayıtlarını inceledi. Kayıtlardan yola çıkarak silah kullanan 3 kişiyi tespit eden jandarma ekipleri o tabancalara da el koydu. 12 yaşındaki Gonca'nın ölüm haberi geldikten sonra beyninden çıkarılan kurşunla birlikte silahlar balistik incelemeye gönderildi. 3 ayı geçmesine rağmen henüz balistikten bir sonuç gelmeyince Gonca'nın ölümüne neden olan kurşunun o silahlardan birine ait olup olmadığı henüz belirlenemedi.

KIZIMIN KATİLİ BULUNSUN

Kızının ölümünden sonra eşi ve kendisinin zor günler geçirdiğini belirten baba Abdurrahman Yaman, ?Böyle bir olay nasıl oldu halen aklım almış değil. Evin önünde oynarken biranda şişe patlarmış gibi ses geldi ve kızım yığıldı. Hastanede filmler çekildikten sonra kurşun olduğunu öğrenmiştik ve sonrasını da kızım hayatını kaybetti. Kızım artık yok hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama katilleri biran önce bulunması lazım. Bize 3 ay içerisinde balistik sonuç gelir demişlerdi hala gelmedi. Jandarma o gün düğünde kullanılan bazı silahlara el koydu. Bu silahlardan birinden çıkan kurşun kızıma isabet etmiş olabilir. O zaman kızımın katili hemen yakalanır. Bunlardan bir tanesi değilse balistik sonuçlarını beklemek zaman kaybı olur. Biran önce sonuç gelmesini ve kızımın katilinin yakalanmasını istiyorum? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber