Uyuşturucu almak için sigara çaldılar

Başkent'te işyerlerinden sigara çalan 5 kişi yakalandı. Zanlılar, uyuşturucu madde almak için hırsızlık yaptıklarını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 23:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, marketlerden ve çeşitli işyerlerinden meydana gelen sigara hırsızlıklarına yönelik olarak çalışma başlattı. Yapılan tespitlerin ardından düzenlenen operasyonda 5 zanlı gözaltına alındı. Zanlıların kaldıkları yerlerde yapılan aramada, iş yerlerinden çalındığı belirlenen çok sayıda sigara ve şampuan ele geçirildi.

Zanlıların ifadelerinde çaldıkları otomobillerle gittikleri işyerlerinin kilidini kırarak içerden sigara ve şampuan çaldıklarını itiraf etti. Zanlıların kiraladıkları otomobillerle çalıntı malları Ulus'ta sattıkları belirlendi. Zanlıların uyuşturucu madde almak için hırsızlık yaptıklarını söyledikleri öğrenildi. Polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi, 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber