28 Aralık 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2012 08:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, TİKA'nın 2012 Yılı Danışma Kurulu Toplantısı'na katılacak.

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Polatlı'da, Anne-Baba Okulu ve Beyazay Derneği/İŞKUR Görme Engelliler Bilgisayar Kursu sertifika törenine, engelsiz hayat merkezinin açılışına katılacak, AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret edecek.

3- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Fatih'te Ali Emiri Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ''Edebiyat Festivali Edebiyat Mevsimi Büyük Ödülleri'' törenine ve Ünyeliler Derneğinin düzenlediği ''Beyoğlu Sohbetleri'' etkinliğine katılacak.

4- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, eski Yuvacık Belediye Başkanı Hikmet Karaaslan'ın oğlu Şehit Fatih Karaaslan'ın cenaze törenine katılacak, Gölcük Belediyesini ziyaret edecek, AK Parti ilçe binası ile esnaf odası binasının açılışına katılacak.

5- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ''2. Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesel Ticaret Müşavirleri Toplantısı''na katılarak, konuşma yapacak.

6- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Sudanlı mevkidaşı Ali Karti ile görüşecek. İki Bakan çalışma yemeğinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.

7- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Uçak Yangın Simülatörü Eğitim Tesisi'nin açılışını yapacak.

8- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ümraniye Belediyesi Nikah Salonu'nda Sabahattin Zaim Anma Toplantısı'na katılacak.

9- Elektrik Üretim AŞ'ye ait Seyitömer Termik Santrali, santral tarafından kullanılan taşınır ve taşınmazlar ile maden sahalarının, ''işletme hakkı verilmesi'' yöntemiyle özelleştirilmesinde nihai pazarlık görüşmeleri yapılacak

10- Türkiye İstatistik Kurumu, 2012 yılı 3. dönemine ilişkin, evlenme boşanma istatistikleri ile kasım ayı dış ticaret istatistiklerini açıklayacak.

Hüda Par'ın tanıtımı için Yusuf Konak Kahvaltı ve Kültür Sarayı'nda basın toplantısı düzenlenecek. (10.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber