Demre'de serbest kıyafet dönemi başladı

Antalya'nın Demre ilçesindeki bir lise gelecek eğitim öğretim yılını beklemeden öğrencilerine kıyafet serbestliği tanıdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2012 11:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığının okullarda serbest kıyafet giyilebileceği yönündeki yönetmelik değişikliğinin ardından Antalya'nın Demre ilçesindeki bir lise gelecek eğitim öğretim yılını beklemeden öğrencilerine kıyafet serbestliği tanıdı.

Gelecek eğitim öğretim yılında yaşanabilecek aksaklıkların şimdiden tespit edilerek yönetmeliğin ilgili hükümlerinin sağlıklı bir şekilde uygulanması için okul aile birliği, yöneticiler, öğretmenler ve öğrencilerden oluşan bir kurul kararı ile böyle bir uygulamayı başlattıklarını belirten Demre Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Ülgen, serbest kıyafetin de sınırları olduğuna dikkat çekti. Öğrencilerden bazıları serbest kıyafeti hemen benimserken bazılarının ise okula formaları ile geldiği gözlendi. Tuttukları takımların formaları, kot pantolonlar ve renkli kazaklar ile okula gelen öğrenciler serbest kıyafet uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getirirken bazı öğrenciler de çeşitli elbiseleri olmayan arkadaşlarının mağdur olabileceği yönünde görüş bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber