Burma, sözleşmeli personel ile bir araya geldi

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, belediye bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan sözleşmeli personel ile yaptığı toplantıda, sözleşmelerinin yenilediği müjdesini verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2012 12:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kendisi için çalışmanın su içmek kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu, bunu yanında çalışan personelinden de beklediğini belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, ?Atakum'un gelişmesi ve modernleşmesi için çok güzel projelerim, hayallerim var, sizin daha çok olmalıdır. Gençsiniz, heyecanlısınız. Herkesten daha üretken ve çalışkan olmalısınız. İşle ilgili bir boşluk görüyor ve onu kapatmaya uğraşmıyorsanız, bundan rahatsız olmalısınız. Hepimiz insanız, sorunlarınız olabilir, bunları zaten işsizlikle, yoksullukla boğuşan halka yansıtmayın, her ne olursa olsun bana gelin, ben sizi dinler, bir çözüm üretmeye çalışırım. Çalışkan, güleryüzlü, iddialı, en başarılı, benimseyen çalışan olmak ilkeniz olsun. Ben bugüne kadar yaptığım hiçbir işi, Ahmet'in, Mehmet'in yararına, birilerine şirin gözükmek, yaranmak için yapmadım, ben işimi, bölgeme, halkıma, ülkeme faydalı olduğu için yaparım? dedi.

Bugüne kadar belediye olarak ciddi projeler ürettiklerini, bazılarını hizmete soktuklarını, birçoğunun ise inşaatının devam ettiğini ifade eden Başkan Burma, ?Ben gelir giderim. Ancak gittiğimde bile aklım Atakum'da kalır. Burayı o kadar çok seviyorum. Ben gitsem bile sizin kalıcı olmanızı isterim. Bu da çok çalışmakla ve üretmekle olur. Halka daha yararlı olabilmeniz için takım halinde hareket etmeniz gerekir. Bunu pekiştirmek için sık sık bir araya gelin. Bu amaçla belediye binasının üzerine bir sosyal tesis ilave ettim. Bitince orada sık sık bir araya gelin, konuşun, paylaşın, üretin, ?bu halka, bu ilçeye nasıl daha yararlı oluruz?' diye tartışın. Benim size güvendiğimi asla unutmayın. Çalışkan ve dürüst olun. Ben bu yaşıma kadar toplum içinde hep başı dik, alnı açık dolaştım. Bunu halk yararına yaptığım işler ve olumsuzluklara karşı mücadele azmimle sağladım. Siz de öyle olun? diye konuştu.

Birkaç gün sonra yeni bir yıla girileceğini, bunun herkese hayırlı olmasını dilediğini söyleyen Başkan Burma, ?Ailenizle mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber