Üç polis hakkında soruşturma

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2005 16:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, emniyet otoparkında soyuldukları belirtilen araçların, hizmette kullanılabilme özelliğini kaybetmiş araçlar olduğunu ve konuya ilişkin 3 polis memuru hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bir gazetede, "Biri polis çağırsın" başlığıyla yayınlanan haberde, otomobil hırsızlarının İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkındaki araçları soyduğuna ve konunun bir gün sonra anlaşıldığına yer verildiği anlatıldı.

Haberde bahsi geçen araçların, hizmette kullanılabilme vasfını kaybetmiş veya arızalandıklarında onarımları ekonomik olmayan araçlar oldukları belirtilen açıklamada, bu araçların Vatan Caddesi'ndeki yerleşkenin otoparkında bulundukları kaydedildi.

Araçlardan bazılarının camlarının kırık olduğunun 22 Ekim 2005 tarihinde tespit edildiği belirtilen açıklamada, incelemeler sonucunda bu konuda ihmalleri olduğu düşünülen 3 polis memuru hakkında soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Öte yandan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki bayramlaşma töreni sırasında konuya ilişkin soruları yanıtlayan Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, soruşturmanın halen sürdüğünü belirterek, polis memurlarından 2'sinin asaleten atanmamış olduklarını ve soruşturma sonucunda ihraç edilebileceklerini söyledi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber