29 Aralık 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2012 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek.

2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Abide Köprülü Kavşağı ile diğer yatırımların ortak açılışını gerçekleştirecek, ziraat odası başkanlıklarıyla tarımla ilgili toplantı yapacak, AK Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak.

- Başbakan Erdoğan'a, programlarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de eşlik edecek.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık için Fatih Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katılacak.

- Törende, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da hazır bulunacak.

4- İhracatçı firmalar ve ticaret müşavirleri bir araya gelerek ülkelerdeki yatırım fırsatlarını paylaşacak.

- Ekonomi Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mustafa Sever ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, konuya ilişkinbasın toplantısı düzenleyecek.

5- Basketbol

- Beko Ligi'nde 3, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde ise 5 maç yapılacak.

- Kadınlar Ligi'ndeki yılın son derbisinde Beşiktaş, BJK Akatlar Spor Salonu'nda Fenerbahçe'yi konuk ederken, Galatasaray da TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da, Abide Köprülü Kavşağı ile diğer yatırımların ortak açılışını gerçekleştirecek. Erdoğan daha sonra ziraat odası başkanlarıyla bir araya gelecek ve AK Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi toplantısına da katılacak. Programlarda Başbakan Erdoğan'a; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de eşlik edecek. (12.30-15.00-18.30)

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Uzlaşma Komisyonu çalışmaları ile ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek. (12.00)

POLİTİKA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Kocaeli'nde medya yöneticileri ve temsilcileriyle sohbet toplantısına katılacak. (09.30)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Denizli'de, AK Parti Denizli İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak. (10.30)

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Sivriburun Akçatepe Tesisleri'nin açılışına ve AK Parti Çarşıbaşı Kadın Kolları tarafından düzenlenen 'Aile İçi İletişim' konulu konferansa katılacak. (13.00-17.30)

-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Sakarya'da, partisinin il danışma meclisi toplantısına katılacak, il yönetimi ve partiye katılanlarla yemekte bir araya gelecek. (13.00-18.00)

-AK Parti Genel Yardımcısı Süleyman Soylu Muğla'da, partisinin il danışma meclisi toplantısına katılacak. (11.00)

-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan yardımcıları Umut Oran ve Faik Öztrak, Taksim Martı Otel'de yapacakları basın toplantısıyla 2012 yılı ekonomisini değerlendirip 2013 beklentilerini paylaşacak. (09.30)

DÜNYA

-BM Suriye Özel Temsilcisi Lahdar İbrahimi, Rusya'da Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'la bir araya gelecek. İbrahimi'nin Cenevre Mutabakatı'nı temel alan Suriye krizinde yeni yol haritasını Rus meslektaşları ile ele alması bekleniyor.

GÜNCEL

-Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık Fatih Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Cenaze namazına; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katılacak. (12.00)

-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Miniatürk'te düzenlenen ?Cumhuriyet Coşkusu Fotoğraf Yarışması' ödül törenine katılacak. (14.00)

6 yıldır işitme engellilere işaret diliyle hutbe anlatıyor(Özel)

Bursa'da, işaret dili eğitimcisi Atilla Özmarangoz, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın fiziksel engelli vatandaşların ibadetlerini rahatlıkla yerine getirebilmesi amacıyla başlatılan uygulama ile işitme engelli cami cemaatine tam 6 senedir Orhan Camii'nde işaret diliyle hutbe anlatıyor.

KÜLTÜR SANAT

-Yazar Nazan Bekiroğlu, Bursa'da 'Nar Ağacı' kitabının imza gününe katılacak (Saat 13.00)

SPOR

-PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor ile anlaşan ünlü teknik adam Mustafa Denizli, Rize'ye gelecek. Trabzon Havalimanı'nda yeşil-mavili taraftarlar tarafında karşılanacak olan Denizli, buradan Rize'ye geçecek ve Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. (09.45 -15.00)

-Beko Basketbol Ligi'ne TED Kolejliler-Mersin Büyükşehir Belediye, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediye ? Antalya Büyükşehir Belediye ve Pınar Karşıyaka ? Olin Edirne maçlarıyla devam edilecek. (16.00 -18.00)

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi Beşiktaş ? Fenerbahçe derbisi ve Galatasaray - TED Ankara Koleji maçlarının da bulunduğu 5 karşılaşma ile devam edecek. (14.00 -15.00 - 16.00 -17.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber