Karı kocanın yılbaşı uyuşturucuları polise takıldı

Eskişehir'de polis tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda, iki kişi ile karı koca tarafından yılbaşı gecesinde piyasaya sürülmek üzere Şanlıurfa'dan İstanbul'a götürülmekte olan 50 kilo esrar ele geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2012 16:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Labrador cinsi narkotik köpeği Doğan tarafından yolcu otobüsünün bagajındaki kirli çamaşırlarla dolu valiz ile özel otomobil içerisinde bulunan esrara el konuldu. Uyuşturucunun sahibi olan çocukluk arkadaşı iki kişi ile karı koca gözaltına alındı.

İlk operasyon Şanlıurfa'dan İstanbul'a gitmekte olan bir yolcu otobüsüne yapıldı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, Şanlıurfa'dan İstanbul'a uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı Bunun üzerine çalışma başlatan KOM ekipleri, söz konusu uyuşturucuyu İstanbul'a götürecek olan ve çocukluk arkadaşı olan S.T. (21) ve O.A. (23) adlı iki kişiyi takibe aldı. Şanlıurfa'dan İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsüne binen iki kişiyi takibe alan KOM ekipleri, söz konusu otobüsü Eskişehir girişinde durdurarak operasyon yaptı.

Labrador cinsi Doğan isimli köpek aracılığıyla otobüste arama yapan KOM ekipleri, bagajda üzeri kirli çamaşırlarla kaplı iki valiz içerisine gizlenmiş 44 kilo 70 40 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. KOM ekipleri, Doğan tarafından bulunan uyuşturucu maddeye el koydu, çocukluk arkadaşı olan S.T. ve O.A'yı gözaltına aldı. İki kafadarın söz konusu uyuşturucuları yılbaşı gecesinde torbacılar vasıtasıyla İstanbul'da piyasaya sürmek istedikleri belirlendi.

İkinci operasyon ise çevre yolunda, içerisinde karı kocanın bulunduğu otomobile yapıldı. Çevre yolunda durdurulan A.K. yönetimindeki otomobilde arama yapan polis, 4 kilo 770 kilo gram esrar maddesi buldu. Olayla ilgili A.K. (49) ile eşi S.K.(42) gözaltına alındı. Karı kocanın doğu ilerinden aldıkları uyuşturucu maddeyi yılbaşı gecesinde İstanbul'da satmak istedikleri kaydedildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adli makamlara sevk edildi. Ele geçirilen 300 bin lira değerindeki uyuşturucu maddeye el kondu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber