Yozgat Pergel Derneği yönetimi arabaşı yemeğinde bir araya geldi

Yozgat'ta faaliyetini sürdüren Pergel Mühendisler ve Teknik Elamanlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, arabaşı yemeğinde bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2012 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarihi Hayri İnal Konağı'nda düzenlenen arabaşı yemeğine Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Başkan Yardımcısı Zeki Haçkalı ve Serdar Açıkgöz, Pergel Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Işıksoy, Genel Sekreter Atilla Teker ve dernek üyeleri katıldı. Dernek Başkanı Cemil Işıksoy yemek sonrası yaptığı açıklamada dernek olarak farklı etkinlikler düzenlediklerini belirterek, bu kapsamda "Kış Söyleşileri" programının 1.sinde arabaşı yemeğinde Belediye Başkanı Yusuf Başer'i konut ettiklerini söyledi.

Işıksoy, "Kış Söyleşileri adı altında programımızın ilkini gerçekleştirdik. Bu etkinliğimiz kış boyunca değişik misafirlerle devam edecek. Programımızın ilkinde ilimizin geleneksel ve yöresel yemeği olan arabaşı ikramında bulunduk, diğer programlarımızda yine ilimize özgü yemek ikramlarımız olacak. Burada amacımız mühendis ve teknik elemanlarla kaynaşma ve birlikteliğinin sağlanması, tecrübe ve düşüncelerimizin ortaya konularak fikirlerin değerlendirilmesini yapmak. Bu kapsamda ne kadar bir ve beraber olursak o kadar memleketimiz için güzel şeylerin üretileceğine inanıyoruz. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek. Bu vesile ile programımıza katılan Belediye Başkanımıza, başkan yardımcılarımıza ve dernek üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Başer de böyle bir ortamın oluşmasını sağlayan dernek yönetimine teşekkür etti. Başkan Başer, "Bu tür etkinlikler birlik, beraberlik adına kaynaşmaya vesile oluyor. İlimizde faaliyetini sürdüren böyle aktif derneklerimizin düzenledikleri etkinliklere katılarak onlarla her zaman bir arada olmak için gayret ediyorum. Çünkü burada güzel bir birliktelik oluşturulmuş. Yozgat adına yapılacak ve yapılması planlanan çalışmaların değerlendirilmesi yönünde bilgi paylaşımları da yapabiliyoruz. Bu vesile ile bu güzel ortamı sağlayan derneğimize çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber