Kimsesizlerin kaldığı otelde yangın paniği

Ankara Valiliği'nin kimsesizler ve sokakta yaşayanlar için tahsis ettiği otelin çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yangın maddi hasarla atlatıldı.

Olay, Ulus Anafartalar Mahallesi Demiray Sokak'ta bulunan Ankara Valiliği Kimsesizler Oteli'nde meydana geldi. Yatakhanelerin bulunduğu çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede etkisini artıran alevler, tüm çatı katını sardı. Yangını fark eden otel çalışanları çatı katında bulunan kimsesiz vatandaşları tahliye etti. Görevliler bir yandan da durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye erleri, yangına müdahale etti. Sokağın dar olması nedeniyle bazı itfaiye araçları, olay yerine giremedi. Ekipler, Anafartalar Caddesi'nden uzattıkları hortumlarla otelin çatı katına ulaştırmaya çalıştı. İtfaiyeye ait yangın söndürme hortumları, çatıdan sarkıtılan ip yardımıyla yukarı çekildi.

Tüm çatıyı etkisi altına alan yangın, itfaiye erlerinin uzun süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Şans eseri yangında yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Otelden çıkarılan kimsesiz vatandaşlar ise yangını şaşkın bakışlar arasında izledi. Bazı kimsesizlerin otel girişinde itfaiye erlerinin çalışmalarını dikkatle izlediği görüldü.

Görgü tanıkları ise yangının çıkış nedenini bilmediklerini, otelde bulunanların kimsesiz vatandaşlar olduğunu söyledi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber