Kırıkkale'de 2012 yılının son gecesi etkinlikleri

Kırıkkale'de 2012 yılının son gecesine elveda denirken 2013 yılına yönelik hazırlıklar çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ocak 2013 18:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale Valisi Ali Kolat 2012 yılının son gecesini Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'ndaki çocuklarla birlikte geçirdi. Vali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Kırıkkale Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda düzenlenen programa katıldı. Buradaki programa Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürü Yakup Yeşilırmak ile görevliler ve Çocuk Yuvasında kalan çocuklar da katıldı.

Coşku içinde geçen gecede gençler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Ellerinde balonlar ve süslerle geceye renk katan çocuklara Vali Kolat ve eşi de kestikleri 2013 yılı pastasından ikram ettiler. Çocuklardan 8 yaşındaki Kardelen Yanmaz romen havası eşliğindeki kıvrak danslarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Vali Kolat çocuğun danslarını cep telefonuyla kameraya aldı.

Burada diğer daha birçok etkinliklerin ardından Vali Kolat ve beraberindekiler, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. Vali Kolat'a burada Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz da eşlik etti. İtfaiye binasındaki birimler ile itfaiye araçlarında inceleme yapan Vali Kolat, buradakilerden çalışmalar ve itfaiye hizmetleri ile ilgili bilgiler aldı ve itfaiye erleriyle bir süre sohbet ederek iyi yıllar diledi.

Daha Sonra Vali Kolat ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Cumhuriyet Karakolundaki görev yapan emniyet güçleriyle bir araya geldi. Vali Kolat ve beraberindekileri burada Emniyet Müdürü Kadri Kartal karşıladı.

Vali Kolat burada emniyet mensuplarıyla sohbet ederek, emniyet mensuplarının yürüttüğü görevlerin önemine değindi. Vali Kolat, "2013 yılında 2012 yılında olduğu gibi daha kazasız belasız, güven ve huzur içinde daha da başarılı bir yıl olarak geçmesini temenni ediyorum. Polis teşkilatımız başarılı çalışmalarıyla güzel bir çalışma içindedirler. Tüm birimler arasında güzel bir uyum var.

Arkadaşlarımız ellerinden gelen çabayı ve fedakarlığı yapmaktadırlar. Tüm arkadaşlarımıza mutlu yıllar diliyorum" şeklinde konuştu.

Vali Kolat ve beraberindekiler, ikili sohbet ve görüşmelerin ardından 2012 yılının son gecesine ait ziyaretlerine son verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber