Niğde'de esnaf bilgilendirme ziyaretleri devam ediyor

Niğde Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, bilgilendirme ziyaretlerine devam ediyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ocak 2013 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Turgut Taygur, yaptığı açıklamada, kooperatif yönetim kurulu ile birlikte, kooperatif uygulamalarını anlatarak, ortakları aydınlatmak üzere köy ve beldelerdeki ziyaretlerini sürdürdüklerini kaydetti.

Bağlama, Alay, Hasaköy, Tırhan, Gölcük, Çarıklı ve Konaklı beldelerindeki ortakları ziyaret ettiklerini ifade eden Taygur, "Esnaf ve sanatkarların durumunu en iyi bilen bizleriz. Kredi limitleri, şartları ve borç ödeme seçeneklerinin yanı sıra temerrüt faizi, gecikmiş borçların ödeme koşulları ve kooperatifimizin faaliyetleri hakkında bilgiler verdik. Son günlerde yapmış olduğumuz çalışmalarımızın neticelerini de görmeye başladık. Ortaklarımız artık daha bilinçli ve donanımlı hale geldi. Her türlü soruya cevap verebilecek kurumsal çalışma ve faaliyetlerimiz önümüzdeki günlerde de aralıksız devam edecektir" diye konuştu.

Esnaf ve sanatkarlara da seslenen Taygur, ziyaretlere de devam edeceklerini belirterek, esnaf ve sanatkarları kuruma beklediklerini, yeni yılın tüm esnaf ve sanatkarlara bereketli ve bol kazançlı bir dönem getirmesini dilediğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber