Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş'e ziyaretler

Gölcük Belediye Başkanı, Gölcük Ortaokulu Aile Birliği ve Kocaeli Muharip Gaziler Derneği Gölcük Temsilciliği yöneticilerini kabul etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ocak 2013 18:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ellibeş'i Gölcük Ortaokul Müdürü Nehir Çetin, Okul Aile Birliği Başkanı Sevgi Ersoy ve yönetimi ziyaret etti. Ellibeş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman ilçedeki eğitim kurumlarının hizmetinde olduğunu ifade etti.

Çetin de Ellibeş'in samimi açıklamalarından dolayı memnuniyetini ifade ederek, Ellibeş'e çalışmalarında başarılar diledi.

Ellibeş'i Piyalepaşa İlkokulu Müdürü Mustafa Aydın, Aile Birliği Başkanı Nuray Başer ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti.

Ellibeş, yeni yılın eğitime ve eğitimcilere hayırlar getirmesini temenni etti.

Kocaeli Muharip Gaziler Derneği Gölcük Temsilcisi Mehmet Arslan ve yönetimini de kabul eden Ellibeş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,

"Siz değerli gazilerimizin her zaman yanındayız. Gölcük Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde sizlere destek ve katkı sağlamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Arslan, Kocaeli Muharip Gaziler Derneği Gölcük Temsilciliği bürosunun oluşmasında desteklerinden dolayı Ellibeş'e teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber