Asker ailelerinden Konak Belediye Başkanı'na mektup

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde vatani görevlerini sürdüren Mehmetçiklerin ailelerini yalnız bırakmayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a, asker yakınları sevgilerini, duygularını yazdıklarını mektuplar ile dile getirdiler

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ocak 2013 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde vatani görevlerini sürdüren Mehmetçiklerin ailelerini yalnız bırakmayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a, asker yakınları sevgilerini, duygularını yazdıklarını mektuplar ile dile getirdiler.

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde vatani görevini sürdüren askerlerin ailelerinden Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'a birçok mektup yazıldı. Konak'ın dört bir yanından gelen mektuplarda, yakınları askere giden ve Konak Belediyesi tarafından asker maaşı bağlanan aileler duygu yüklü satırları kaleme aldılar. Yüreği özlem dolu ailelerin zor günlerinde yanında olan Başkan Tartan, Mehmetçiklerin vatan hizmetini başarı ve gururla tamamlamalarını dileyerek asker yakınlarına şöyle seslendi:

"Vatan borcu kutsaldır. Sosyal belediyecilik anlayışımızın bir gereği olarak toplum içi yardımlaşmayı arttırmak için uğraş veriyoruz ve sizin yanınızda olmak istiyoruz. Belediyemizin olanaklarının el verdiği ölçüde hayatınızı kolaylaştırabiliyorsak ne mutlu bize.."

BİR YILDA BİR MİLYON

Konak Belediyesi 2012 yılında 4 bin 525 aileye 1 milyon TL'nin üzerinde asker yardımı ulaştırdı. Bankamatik kartı kolaylığı da sağlanan aileler, maaşlarını sıra beklemeden aldı. Başkan Tartan'ın sevgi elini uzattığı ailelerden gelen binlerce mektup, duygu dolu satırlarıyla dayanışma ve beraberliğin en güzel örneği oldu.

İşte o mektuplardan satırlar: "Ben asker eşiyim. Eşim askere gidince gözü arkada kalmadı çünkü biliyor ki Hakan Tartan gibi bir belediye başkanımız var. Bizleri mağdur etmez. Bizleri koruyup kolladığınız için teşekkür ederiz." (Sinem Kula)

"Başkanım bize ve bizim gibi vatandaşlarınıza verdiğiniz hizmetten minnettarız. Asker oğluma maaş bağladınız. Ağabeyliğiniz, babalığınız bir kez daha kalbimizi fethetti." (Abdülkadir Aksoy)

"Oğlum asker oldu. Siz Belediye Başkanımızın asker ailelerinin yanında olduğunu biliyoruz, çok teşekkür ederiz." (Gülten Çolak)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber