Para vermemekte direnince, iki parmağını kestiler!

Haber Giriş : 07 Kasım 2005 07:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşkıyalar!

Gözü dönmüş gaspçılar şehrin ortasında yolunu çevirdikleri çocuk para vermemekte direnince, iki parmağını kestiler!.

Eşkıyadaki Cesarete Bakın!
Bir süredir azalan kapkaç olayları bayramla birlikte yeniden canlandı. Olayların en korkuncu ise Bursa'da yaşandı. Şehir eşkıyaları bayram harçlığını almak istedikleri ilköğretim okulu öğrencisi direnince parmaklarını kesti. S.B. isimli 14 yaşındaki öğrenci, önceki gün arkadaşlarıyla buluşmak için dışarı çıktı. Talihsiz çocuğun önü bir süre sonra 18 yaşlarındaki üç eşkıya tarafından kesildi.

Parmakları Yerine Dikildi
Şehir eşkıyaları S.B.'den paralarını vermesini istedi. Direnen S.B.'nin avucunu kapalı tutuğunu gören saldırganlar, elini açmasını istedi. Talihsiz çocuk ısrarla açmayınca 3 kapkaççı S.B.'nin sol elinin iki parmağını kesti. Can havliyle elini açan çocuğun avucundan para çıkmadığını gören saldırganlar kaçtı. Hastaneye kaldırılan çocuğun kopan iki parmağı yerine dikildi.


***

Bu ne vahşet

Gözleri dönmüş 3 cani, bayram harçlığını vermeyen 14 yaşındaki çocuğun parmaklarını bıçakla kesip koparttı.

Bursa, dün tüyler ürperten bir vahşete sahne oldu. Yıldırım ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde gaspçıların yaşattığı dehşet, şöyle gelişti: Yavuz Selim İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki S.B., arkadaşlarıyla buluşmak için evinden çıkarak yürümeye başladı. Ancak bir süre sonra küçük çocuğun önü, henüz kimlikleri belirlenemeyen 18 yaşlarındaki üç saldırgan tarafından kesildi. Saldırganlar S.B.'den bayram harçlığını kendilerine vermesini istedi. Parasının olmadığını söyleyen küçük çocuk ise kaçmak istedi. Ancak saldırganlar, peşinden koştuğu çocuğu yakaladı. Gözü dönmüş saldırganlar, S.'nin elini sıkıca kapattığını görünce, avucunda para olduğunu düşünerek açmasını istedi. Ancak talihsiz çocuk avucunu açmayınca, saldırganlar çocuğun sol elinin iki parmağını kesti.

PARMAKLAR YERİNE DİKİLDİ
Zorbalar kaçarken, avucunda para olmadığı anlaşılan S.'nin feryadına vatandaşlar yetişti. Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun iki parmağının da kopmak üzere olduğu belirlendi. Burada yapılan ilk müdahaleden sonra parmaklarının dikilmesi için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen talihsiz çocuğun hayati tehlikesi bulunmuyor. S.B.'nin parmaklarının yerine dikildiği ve eskisi gibi kullanacağı açıklandı. Yaşadığı şoku üzerinden atamayan küçük çocuk ise, "Beni öldürecekler sandım. Çok korktum" dedi. Polis, saldırganları arıyor.
Takvim

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber