Üniversite öğrencisi Fatma Nur Çelik'in evinde ölü bulunması

Süleyman Elçin - Üniversite öğrencisi Fatma Nur Çelik'i elleri ve kolları koli bantla bağlayarak öldürdüğü iddia edilen Cem Karaçay'ın yargılanmasıyla ilgili Antalya 1.Ağır Ceza Mahkemesi'nde talimatla ifade veren baba Ali Çelik, "Sanığın cep".dökümlerinde kızımla görüştüğüne dair hiçbir kayıt bulunmamaktadır" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Ocak 2013 13:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Süleyman Elçin - Üniversite öğrencisi Fatma Nur Çelik'i elleri ve kolları koli bantla bağlayarak öldürdüğü iddia edilen Cem Karaçay'ın yargılanmasıyla ilgili Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde talimatla ifade veren baba Ali Çelik, "Sanığın cep telefonunun dökümlerinde kızımla görüştüğüne dair hiçbir kayıt bulunmamaktadır" dedi.

Baba Çelik, Karaçay'ın yargılandığı Bakırköy 16. Ağır Ceza Mahkemesi başkanlığının talimatıyla Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ifade verdi. Kızını öldüren kişiyle mahkeme salonunda karşılaşmak istemediği için Antalya'da ifade verdiğini anlatan Çelik, kendi halinde yaşayan bir aileyken, kızının öldürülmesinin ardından zor dönemler yaşadıklarını belirtti. Çelik, kızının ölmeseydi bu yıl üniversiteyi bitireceğini ve hayalini kurduğu diyetisyenliği yapacağını vurguladı.

Sanık Cem Karaçay'ın savunmasında kızıyla telefonla bir süredir konuştuğunu iddia ettiğini ifade eden Çelik, "Kızımla çok yakın arkadaş gibiydik. İçini bize döker, her şeyini bizimle paylaşırdı. Başka birisiyle duygusal bir ilişkisi olsa veya sanık kendisini telefonla rahatsız etmiş olsaydı bize bildirirdi. Biz de tedbirini alırdık. Sanığın kızımla hiçbir görüşmesi ve mesajlaşması olmamıştır. Sanığın cep telefonunun dökümlerinde kızımla görüştüğüne dair hiçbir kayıt bulunmamaktadır. Sanık cezasını hafifletebilmek amacıyla yalan söylüyor" dedi.

Kızının hiçbir suçu yokken sanığın tasarlayarak gerçekleştirdiği eylemin muhatabı olduğunu dile getiren Çelik, sanığın canavarca hisle ve eziyet çektirerek kızlarını öldürdüğünü ve hayatının baharında kendilerinden ayırdığını kaydetti.

Çelik, şöyle konuştu:

"Irz ve namus düşmanı bu katil hakkında anne ve babası olarak şikayetçiyiz. Sanığın alacağı cezanın bizim evladımızı geri getirmeyeceğini biliyoruz ama sanığın ibret teşkil edecek şekilde en ağır ceza ile cezalandırılmasını istiyoruz. Ölüm ve idam cezası bu sanıklar için gerekli ancak ne yazıkki yasalarımız ölüm cezasını kaldırdı. Sanığın duruşmadaki hali suçunu kabullenmiş olması gibi nedenlerle cezasının asgari hadlerden verilmesi veya takdiri indirim uygulanması bizleri bir kez daha yıkacaktır. Zalime, katile, mütecavize, ırz ve namus düşmanına gereken en ağır ceza verilmeli. Biz mahkemeye gelip bu katilin yüzünü görmek ve onunla muhatap olmak istemiyoruz. Avukatımız bizim adımıza davamızı takip edecek"

Davanın duruşmasının 9 Ocak tarihinde Bakırköy 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde

"Tasarlayarak ve canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme, nitelikli yağma, nitelikli cinsel saldırı, konut dokunulmazlığını ihlal" suçlamalarıyla görüleceği bildirildi.

-Olayın geçmişi-

14 Ekim tarihinde Bahçelievler'de oturan Sümeyye Küçükoğlu, evine geldiğinde kapının açılmaması üzerine çilingir çağırmıştı. Çilingir aracılığı ile eve giren Sümeyya Küçükoğlu, ev arkadaşı Fatma Nur Çelik'in elleri ve kolları bantlı halde cesedi ile karşılaşmıştı.

Polis ekipleri yaptığı incelemede, genç kızın boğularak öldüğünü tespit edince güvenlik kamerası görüntülerini incelemiş, cinayeti işlediği öne sürülen Cem Karaçay gözaltına almıştı.

Karaçay, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber