Denizli'ye yağan kar araçlara zincir taktırdı

Denizli'nin yüksek kesimlerine yağan karın ardından polisler yoldaki buzlanmayı da dikkate alarak kar lastiği olmayan ve zincir takmayan araçların yola devam etmesine izin vermiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ocak 2013 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Denizli'ye yağan kar araçlara zincir taktırdı

Denizli'nin yüksek kesimlerine Yağan karın ardından polisler yoldaki buzlanmayı da dikkate alarak kar lastiği olmayan ve zincir takmayan araçların yola devam etmesine izin vermiyor. Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı Denizli'de de kendini hissettirdi. Gecenin geç saatlerinde yüksek kesimlere Yağan karın ardından dağlar beyaza bürünürken, Denizli Antalya Karayolu Cankurtaran mevkiinde yolda buzlanmalar oluştu. Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yoldaki buzlanmayı dikkate alarak yolda kontrol noktaları kurdu. Denizli'nin çıkışına kurulan kontrol noktasında görev yapan polisler, araçların lastiklerinin kar lastiği olup olmadığını kontrol etti. Kar lastiği olmayan ve zinciri olmayan araçları yolun kenarına alan polis ekipleri, yoldaki buzlanmaya dikkat çekti. Araçlarını yolun kenarına alan sürücülerden bazıları kar zincirlerini kendileri takarken, bazıları akaryakıt istasyonunda çalışan görevlilerden yardım istedi.

Yol üzerinde akaryakıt istasyonu bulunan Musa Tunç, kar yağışının gecenin geç saatlerinde başladığını belirterek şöyle konuştu: "Kar yağışı sabah biraz etkisini kaybetti. Yoğun sis var. Burası Antalya ve Muğla yolunu bağladığı için yoğun bir trafik akışı var. Karayolları ekibi tuzlama çalışmalarını yapıyor. Polis ekipleri zincirsiz geçişe de izin vermiyor."

Öte yandan Denizli İstanbul ve İstanbul Denizli uçak seferlerinin de yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber