Hırsız, hırsızı soydu

Büyükada’da bir cep telefonu dükkanını ve büfeyi soyan hırsızlar, çaldıkları telefonları çantanın içinde bir inşaata sakladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ocak 2013 09:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsız, hırsızı soydu

Büyükada'da meydana gelen hırsızlık olayının sonrasında yaşananlar bu kadarda olmaz dedirtti. Film sahnelerini aratmayan hırsızlık olayı bir cep telefonu bayisinin soyulması ile başladı. Büyükada'da cep telefonu dükkanına giren 3 hırsızlık zanlısı, içerdeki bütün telefonları 4 dakika içerisinde alarak çantaya doldurdu. Çalınan telefonların arasından birinin de bir polise ait olduğu öğrenildi. Bu sırada kayıtta olan güvenlik kamerası ise hırsızlık anını saniye saniye görüntüledi. Telefoncudan çıkan hırsızlar bu kez bir büfeye girerek sigaraları çaldı.

Çaldıkları telefon ve sigaraları bir çantaya koyan hırsızlar, çantayı da Güngören'de bir inşaata sakladı. Bunu gören bir başka hırsızlık zanlısı H.D ise arkadaşları S.A ve M.Y'yi de yanına alarak inşaata saklanan içi cep telefonu ve sigara dolu çantayı çaldı. Hırsızlardan çaldıkları telefonları Fatih'te satmaya çalışan üç kafadar A Bölgesi Güven Tim Amirliği ekiplerince yakalandı.Üç zanlıyı gözaltına alarak sorgulayan güven timleri, hırsızlığın boyutunu ortaya çıkardı. Büyükada Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de olaya karışan diğer üç zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, yapılan sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber