Köylüler kaza yaptı: 1 ölü, 18 yaralı

İZMİR'in Dikili İlçesi'nde, zeytin toplamaya giden köylüleri taşıyan traktörün römorkuna minibüsün çarpması sonucu 38 yaşındaki Hanife Yaşar öldü, 18 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Ocak 2013 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Köylüler kaza yaptı: 1 ölü, 18 yaralı

Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında Çandarlı-Dikili karayolundaki Demirtaş Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Deliktaş Köyü'nden zeytin toplamaya giden işçileri 10 H 2508 plakalı traktörünün arkasındaki römorka bindiren Necdet Yaşar'ın aracına, Dikili'ye doğru giderken, aynı yönde seyreden L.B. yönetimindeki 35 P 0423 plakalı servis minibüsü arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle römork devrildi, traktör ise köprüden uçtu. Kazada devrilen römorkun altında kalan Hanife Yaşar olay yerinde can verirken, 18 kişi de yaralandı. Boş olan minibüsün sürücüsü ise kazadan yaralanmadan kurtuldu.

Yaralılardan 10 kişi, Bergama Devlet, 3 kişi, Dikili Devlet ve 2 kişi de Aliağa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi, durumları daha ağır olan 3 yaralı kaza ise yerinden İzmir'e gönderildi. Daha sonra, Dikili Devlet Hastanesi'ndeki 2 yaralı ve Bergama Devlet Hastanesi'ndeki 3 yaralı da ambulanslarla İzmir'e sevk edildi.

Bergama Devlet Hastanesi'ne getirilen ve sağ kolu kırılan traktör sürücüsü Necdet Yaşar, "Biz sabah işe gidiyorduk. Ne olduğunu anlayamadan, dereye yuvarlandık. Başka bir şey hatırlamıyorum" dedi.

Minibüs sürücüsünü gözaltına alan jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber