Müftüden sabah namazına gelen cemaate kahvaltı ikram etti

Akdağmadeni İlçe Müftülüğü, sabah namazına gelen cami cemaatine kahvaltı verdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2013 14:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müftüden sabah namazına gelen cemaate kahvaltı ikram etti

Akdağmadeni İlçe Müftüsü Faruk Latifoğlu, sabah namazının camide cemaatle kılınmasını sağlamak ve cemaat sayısını arttırmak için her Cuma günü sabah namazından sonra cemaate kahvaltı verileceğini bildirdi.

Merkez Haseki Camii'nde sabah namazlarının hatimle kılındığını kaydeden Müftü Latifoğlu, Cuma günleri de cemaate kahvaltı verileceğini, Pazartesi günleri sabah namazından sonra ise tefsir dersleri yapacaklarını söyledi.

Latifoğlu, "Amacımız insanlarımıza sabah namazının huzurunu, bereketini hissettirmek, cemaatimizle birlikte olmak, gençlerimizi camiye çekmek, cemaat sayımızı arttırmak. Peygamber efendimizin o güzel sözlerini onlara duyurmaktır" dedi.

Pazartesi günleri sabah namazından sonra tefsir dersleri yapacaklarını belirten Latifoğlu, "İleriki günlerde de cami imamlarımız ve müezzinlerimiz, ben de dahil olmak üzere hane ziyaretleri yapacağız. Akdağmadeni'nde ne kadar aile varsa hepsini tek tek ziyaret edeceğiz. Bu çalışmayı gelenek hale getireceğiz. Bu şekilde bir uygulama başlattık" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber