İhanetin sonu cinayet oldu!

BURSA'da, kendisini terk eden eşi Fatma I. ile sevgilisi Murat Çavuş'un bulunduğu evi basıp Murat Çavuş'u öldüren, eşi ile iki kişiyi yaralayan 47 yaşındaki Turan İ. ile oğlu 17 yaşındaki Onurcan İ. tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Ocak 2013 12:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İhanetin sonu cinayet oldu!

Turan İ. verdiği ifadede, "Kiraladığım evde eşim sevgilisiyle birlikte olduğu için elimi kana buladım" dedi.

Bursa'da TIR şoförlüğü yapan Turan I., 3 yıl önce kendisini İsmail adındaki arkadaşı ile aldattığını öne sürdüğü eşi 37 yaşındaki Fatma I.'dan boşandı. İkisi erkek 3 çocukları bulunan çift bir süre sonra yeniden evlendi. Daha sonra bir tekstil fabrikasında çalışmaya başlayan Fatma İ. iddiaya göre burada tanıştığı Murat Çavuş ile ilişkiye girdi. Bunu öğrenen Turan İ. kavga ettiği eşinden "Artık yapmayacağım" sözü alınca, tüm masrafları karşılayıp ev tuttu, ilişkiden haberdar olan akraba ve komşularına ise "Boşandık" dedi.

Turan I., iddiaya göre eşinin sözünde durmadığını, kirasını kendisinin ödediği evde Fatma I.'nın sevgilisi Murat Çavuş ile ilişkiye girdiğini öğrenince çılgına döndü. Kocasının olaydan haberdar olduğunu duyan Fatma I. evi terk edip, sevgilisi Murat Çavuş'un, Merkez Osmangazi İlçesi Çirişhane Mahallesi'nde bulunan ağabeyi Ali Çavuş'un evinde yaşamaya başladı.

Eşinin sevgilisi ile yaşadığı evi geçen çarşamba günü öğrenip, oğlu Onurcan ile bu eve giden Turan I., iddiaya göre konuşmak istediği eşinin kendisine hakaret etmesi üzerine kan döktü. Turan I., eşi Fatma I.'yı saçından sürükleyip bıçakla ağır yaraladı. Karşısına çıkan Ali Çavuş'u bıçakla, annesi 73 yaşındaki Yazgın Çavuş'u döverek yaralayan Turan I. ile oğlu, daha sonra "Ne yapıyorsunuz" diye bağıran Murat Çavuş'u bıçaklayarak öldürdü. Yaralılardan durumu ağır Olan Fatma I. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Yazgın ve Ali Çavuş ise Muradiye Devlet Hastanesi'ne yatırıldı. Olay yerinde iki bıçak bulan polis, şüphelilerden Turan I.'yı bir gün sonra Mudanya'da, oğlu Onurcan I.'yı ise Merkez osmagnazi İlçesi Dikkaldırım Mahallesi'ndeki bir akrabalarının evinde yakalandı.

ZORUMA GİTTİ

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Turan I., yaşanan arbedede oğlu Onurcan ile birlikte eşini ve Ali Çavuş'u birlikte bıçakladıklarını, fakat Murat Çavuş'u kendisinin öldürdüğünü söyledi.

"Fatma gururumla oynadı" diyen Turan I., "Beni iki kez aldatmasına, üç çocuğumun geleceği için katlandım. Ona ayrı ev tuttum. Kirasını ödediğim bu evde eşimin sevgilisiyle birlikte olduğu, beni aldattığı için elimi kana buladım. Beni aldatması zoruma gitti, sonra da olanlar oldu. Yaşanan olaylardan sonra Murat'ın öldüğünü, polis beni yakalayınca öğrendim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber