Şehit Astsubayın ailesine şehadet belgesi verildi

Afyonkarahisar'da geçtiğimiz Eylül ayında mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Astsubay Bedri Nayim'in ailesine Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 'Şehadet Belgesi' verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2013 19:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit Astsubayın ailesine şehadet belgesi verildi

Şehadet belgesini Denizli Vali Abdülkadir Demir, şehit Astsubay Bedri Nayim eşi Birgül Nayim'e teslim etti.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, beraberinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen ve Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte geçtiğimiz Eylül ayında Afyonkarahisar'daki şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlasında mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Astsubay Bedri Nayim'in Mehmetçik Mahallesindeki evine giderek burada şehit ailesini ziyaret etti. Şehidin eşi Birgül, çocukları Astsubay Yiğit Şahin ve Yağız Hakkı ile bir süre görüşen Vali Demir ve beraberindeki heyet burada ailenin sorunlarını dinledi. Vali Abdülkadir Demir, daha sonra Şehit eşi Birgül Nayim'e Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu tarafından verilen 'Şehadet Belgesi'ni takdim etti.

1988 yılında Astsubay olarak görevine başlayan şehit Astsubay Bedri Nayim, Afyonkarahisar'da 5 Eylül 2012 tarihinde meydana gelen patlamada şehit olmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber