Bir anne çocuğu için yardım istiyor

Antalya’da, ‘hidrosefali’ hastası olarak dünyaya gelen ve kafası büyüyen 16 aylık Muhammet Can Bayram’ın ailesi kendilerine uzanacak bir yardım eli bekliyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2013 23:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bir anne çocuğu için yardım istiyor

Hidrosefali hastası olarak dünyaya gelen ve 6 ameliyat geçiren 16 aylık Muhammet Can Bayram, steril ortamda yaşaması gerekirken ailesinin maddi imkansızları nedeniyle iki kardeşi, anne ve babasıyla aynı odayı paylaşıyor.

BEZİNİ BİLE ALAMIYORUM

Doktorlarının enfeksiyon kapmaması için sağlıklı ve steril ortamda yaşaması gerektiğini söyledikleri Muhammet Can'ın hastalığı nedeniyle kafasının büyüdüğünü söyleyen anne Derya Bayram, “Çocuğuma sağlıklı ortam hazırlayamıyorum. Bazen bezini bile alamıyorum” dedi.

Doktorların söylediklerini maddi imkansızlık nedeniyle yapamadıklarını belirten anne Derya Bayram, şöyle konuştu: “Çocuğumun steril ortamda olması gerekiyor. Şu an bunları yapma imkanım yok. İmkansızlık nedeni ile Muhammet Can ile aynı odada kalıyoruz. Enfeksiyon riski nedeniyle Muhammet'in ayrı odada kalması gerektiğini söyledi. İki çocuğum daha var. Onlarla aynı odada kalıyor.”

ÇOCUĞUMU UZAKTAN SEVİYORUM

Derya Bayram, 16 aylık Muhammet Can'ı, enfeksiyon kapmaması için kucağına alıp öpüp koklayamadığını anlatırken, “Çocuğumu sıkıntı içinde uzaktan seviyorum. Ben de çocuğumu öpmek, koklamak istiyorum” dedi.

Derya Bayram, eşi Necati Bayram'ın asgari ücretle çalıştığını, kendisinin ise Muhammet Can'a bakmak için işinden ayrıldığını belirterek, maddi sıkıntı yaşadıklarını ve kendilerine uzanacak bir yardım eli beklediklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber