81 ilin valilik müdürleri Muğla'da buluşacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2005 12:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, İçişleri Bakanlığı'nca 21-25 Kasım 2005 tarihleri arasında düzenlenecek "Hizmetiçi Eğitim Semineri"ne, 81 ilin valiliklerinde görev yapan 320 birim müdürünün katılacağı bildirildi.

Muğla Valiliği'nden alınan bilgiye göre, 81 ilin Valilik Özel Kalem müdürleri ile Basın ve Halkla İlişkiler müdürlerinin katılacağı seminer, Marmaris-Hotel Lidya Konferans Salonu'nda yapılacak, Valilik Yazı İşleri müdürleri, Valilik İdare Kurulu müdürleri de yine 21-25 Kasım 2005 tarihleri arasında Marmaris-Hotel Grand Cettia Konferans Salonu'nda bir araya gelecek. Seminerde, çağdaş yönetim tekniklerinin yanında, değişen yasa ve yönetmeliklerin ışığı altında, her birim için mesleki konuların uygulamaları ile bu konuda çeşitli kişi ve kuruluşlarla iletişim konuları ele alınacak. Üniversitelerin öğretim üyeleri ve konularının uzmanı kişilerce verilecek olan seminerde, uygulamada karşılaşılan çeşitli konularda örnekler ve ayrıntılı bilgiler verilecek. Davetlilere, yörenin tarihi ve turistik yerleri de tanıtılacak.

Seminere, Muğla Valiliği Özel Kalem Müdürü Ö. Cahit Sarıbey, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Baki Gencel, İl Yazı İşleri Müdürü Celalettin Sarıefe ve İl İdare Kurulu Müdürü Gülay İnce katılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber