Atakum Belediyesi'nden hanımlara eğlence

Atakum Belediyesi tarafından 'Hanımlar Matinesi' düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ocak 2013 21:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Atakum Belediyesi'nden hanımlara eğlence

Atakum Belediyesi tarafından 'Hanımlar Matinesi' düzenlendi.

Atakum Eğitm ve Eğlence Merkezi'nde düszenlenen eğlenceye yaklaşık 700 bayan katıldı. İlçenin her bölgesinden ve her yaş gurubundan kadınların katıldığı 'Hanımlar Matinesi' büyük ilgi gördü.

Eğlencede çeşitli sürprizler, saç tasarım show, çekilişler yapılırken, folklor gösterileri, Popstar Canan'da şarkıları ile renk kattı. Kadınların düzenlediği eğlenceye katılan ve çekiliş sonucu çeşitli hediyeler kazananlara hediyelerini veren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma,"Sizler tarafından da gözlemlendiği gibi Atakum gelişiyor, büyüyor. Atakum'daki müthiş bir gelişme olduğunu tüm gören gözler görüyor. Karadeniz de nüfus alan tek ilçeyiz. Çok geniş coğrafyadan gelerek mekan tutulan ender yerlerden biri Atakum'dur. Sizler için, çocuklarınız için hayatın her alanında elimizden ne gerekiyorsa yapıyoruz. Atakum her yönüyle olduğu gibi sanat alanında da büyük gelişme yaşanmaktadır. Türkiye ölçeğinde önemli proje üretiyoruz. Bunları yakında sizlerle paylaşacağım. Atakum'un geleceği için siz gerektiğinde tavrınızı koyar, terinizi akıtacağına inanıyorum. Çağdaş Atakum'un sizin emeğinizle daha güzel olur. Onu geri adım attırmaya çalışanlara izin vermezsiniz, bunu biliyorum. Size güveniyor, sizi seviyorum" dedi.

Eğlenceye Atakumların yanı sıra bir panele katılmak üzere Samsun'a gelen CHP Grup Başkan Vekili Ülker Tarhan Haberleri'>Emine Ülker Tarhan ile CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan ve CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber