KİK, 'E-İhale zirvesi' düzenliyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2005 14:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamu İhale Kurumu , elektronik ihale Projesiyle ilgili olarak iş dünyasının bilgilendirilmesi, görüş ve katkılarının sağlanması amacıyla "E-İhale Zirvesi" düzenliyor.

TOBB ve TİSK işbirliğiyle düzenlenecek zirve, 16 Kasım 2005 Çarşamba günü İstanbul Mövenpick Otel'de gerçekleştirilecek. Kamu İhale Kurumu'nca yapılan açıklamaya göre, E-İhale Zirvesi'ne Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı M. Ali Şahin, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Kamu İhale Kurumu Başkanı Şener Akkaynak, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Kutadgobilik'in katılacağı ve açılış konuşmalarıyla zirvenin başlayacağı belirtildi.

Zirvede, Kamu İhale Kurumu Elektronik İhale Çalışma grubu tarafından Elektronik İhale Projesi'nin tanıtımının gerçekleştirileceği ve Elektronik İhale'nin yürütüleceği platform olan "Elektronik Kamu Satın Alma Platformu"nun açılışının gerçekleştirileceği kaydedildi. Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç'un Özel Sektör e-ihale deneyimini anlatacağı zirvede, dünyada Elektronik İhale'nin en iyi uygulaması olarak kabul edilen Güney Kore'nin e-ihale deneyimi ise Güney Kore Kamu alımları Servisi Bilgi Yönetimi Jae Yong Lee tarafından aktarılacak.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Alp'in "Globalleşme sürecinde e-ihalenin Türkiye Ekonomisi'ne etkileri" başlıklı sunumu gerçekleştireceği ihalenin, Kamu İhale Kurulu Üyesi ve 2. Başkanı Adnan Zengin'in zirvenin genel değerlendirmesi yapmasıyla da sona ereceği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber