Başsavcı Yaman: Beni en çok suç işleyen gençlerin karşıma gelmesi üzüyor

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde lise son sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen 'Kariyer Günleri' kapsamında Kız Meslek Lisesi'nde öğrencilerle buluşan İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yaman, kendisini en çok suç işleyen gençlerin karşısına gelmesinin üzdüğünü söyledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Ocak 2013 17:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başsavcı Yaman: Beni en çok suç işleyen gençlerin karşıma gelmesi üzüyor

Liseden mezun olacak gençleri, üniversitede seçecekleri bölüm ve mesleklerle ilgili olarak bilgilendirmek amacıyla düzenlenen Kız Meslek Lisesi'ndeki toplantıya bu kez konuk olarak Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yaman katıldı. Toplantıda öğrencilerin soru yağmuruna tuttuğu Başsavcı Yaman, 16 yıldır bu mesleği yaptığını belirterek, bugün bu görevde olmasındaki başarının ardında çok çalışmanın olduğunu söyledi. Yaman, "Sizler de bir gün savcı hakim olabilir veya diğer seçeceğiniz meslek dallarından birinde görev alabilirsiniz. Ancak bunları yaparken de çok dikkatli olmasınız. Sizler de çok çalışıp araştırarak, Türk halkına iyi hizmet etmek için çaba göstermelisiniz" dedi.

Başsavcı Mehmet Yaman konuşmasında, kendisini en çok üzen şeyin ise, gençlerin suç işlemesi olduğunu, suç işleyen gençleri karşısında gördüğünde çok üzüldüğünü belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber